Retur och Återbetalning

Tack för ditt köp. Vi hoppas att du är nöjd med ditt köp. Men om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp kan du returnera det till oss. Se nedan för mer information om vår returpolicy.

returnera varorna
För att vara berättigad till återbetalning måste du returnera produkten inom 14 kalenderdagar efter köpet. Varan ska vara i samma skick som när du fick den och utan några skador.

Returprocess
För att returnera en vara, kontakta kundtjänst på service@goodidealshop.com för att få en returadress. När du har fått adressen, placera varan säkert i originalförpackningen och [bifoga ditt köpbevis].

Du kommer att stå för dina egna fraktkostnader för att returnera varan. Fraktavgifter återbetalas ej. Om du får en återbetalning dras returfraktkostnaden från din återbetalning.


Återbetalning
När vi har tagit emot din retur och inspekterat varans skick kommer vi att behandla din retur eller byte. Vänta minst 14 dagar från det att du tar emot din vara innan din retur eller byte kan behandlas. Beroende på ditt kreditkortsföretag kan det ta 1-2 faktureringscykler innan återbetalningen visas på ditt kreditkortsutdrag. Vi kommer att meddela dig via e-post när din retur har behandlats.

Undantag
Följande varor kan inte returneras eller bytas:

Bräckliga föremål
antydan
present kort
Skräddarsydda föremål
digital produkt
För defekta eller skadade produkter, vänligen kontakta oss via e-post för att ordna en återbetalning eller byte.

Om produkten returneras på grund av konsumentskäl, betalas returfraktavgiften. Den specifika kostnaden beror på vilket budfirma du väljer.

Om de mottagna varorna är skadade eller felaktiga på grund av vårt fel, är konsumenten inte skyldig att stå för de fraktkostnader som uppstår.

fråga
Om du har några frågor om vår returpolicy, vänligen kontakta oss via vårt supportcenter