Integritetspolicy

Denna sekretesspolicy för domännamn ("Företag", "vi", "oss" eller "vår") beskriver hur vi samlar in, lagrar, använder och/eller delar ("bearbetar") din information när du använder våra tjänster Hur och varför ("Tjänsten"), till exempel när du:

Besök vår website.com eller någon webbplats som är länkad till denna sekretesspolicy
Interagera med oss ​​på andra relevanta sätt - inklusive försäljning, marknadsföring eller evenemang
Har du frågor eller funderingar?
Genom att läsa denna sekretesspolicy hjälper dig att förstå dina integritetsrättigheter och val. Om du inte håller med våra policyer och praxis, använd inte våra tjänster. Om du fortfarande har några frågor eller funderingar, vänligen kontakta vårt supportcenter.

Den här sammanfattningen innehåller nyckelpunkter från vår sekretesspolicy, men du kan använda innehållsförteckningen nedan för att hitta avsnittet du letar efter för att lära dig mer om dessa ämnen.

Vilka personuppgifter behandlar vi?
När du använder, använder eller bläddrar i våra tjänster kan vi behandla personlig information baserat på hur du interagerar med loungen och tjänsterna, de val du gör och de produkter och funktioner du använder.

Behandlar vi några känsliga personuppgifter?
Vid behov, med ditt samtycke eller enligt tillämplig lag, kan vi behandla känsliga personuppgifter.

Får du någon information från tredje part?
Vi kan få information från offentliga databaser, marknadsföringspartners, sociala medieplattformar och andra externa källor.

Vad gör du med min information?
Vi behandlar din information för att tillhandahålla, förbättra och administrera våra tjänster, kommunicera med dig, säkerställa säkerhet och förhindra bedrägerier och följa lagen. Vi kan även behandla dina uppgifter för andra ändamål med ditt samtycke. Vi behandlar endast dina uppgifter om vi har giltiga juridiska skäl för att göra det.

Under vilka omständigheter och med vilka typer av parter delar vi personuppgifter?
Vi kan dela information med vissa kategorier av tredje parter under vissa omständigheter.

Hur håller vi din information säker?
Vi har lämpliga organisatoriska och tekniska processer och procedurer på plats för att skydda din personliga information. Ingen elektronisk överföring över Internet eller informationslagringsteknik kan dock garanteras vara 100 % säker, och därför kan vi inte lova eller garantera att hackare, cyberbrottslingar eller andra obehöriga tredje parter inte kommer att kunna besegra vår säkerhet och felaktigt samla in, komma åt , Stjäla eller ändra din information.

Vilka är dina rättigheter?
Du har rätt att få tillgång till, korrigera och radera de personuppgifter som Tjänsten innehar.

Hur utövar jag mina rättigheter?
Det enklaste sättet att utöva dina rättigheter är att kontakta oss. Vi kommer att överväga och agera på varje begäran i enlighet med tillämpliga dataskyddslagar.