Fraktpolicy

Läs vår fraktpolicy noggrant när du köper våra produkter. Denna policy kommer att gälla för alla beställningar du gör hos oss.

Beställningspris Över hela världen
0kr~499.99kr 49kr
Over 500kr Fri Leverans

Alla produktleveranstider och datum anges i god tro men är endast uppskattningar.

För konsumenter i EU och Storbritannien: Detta påverkar inte dina lagstadgade rättigheter. Om inget annat anges återspeglar beräknade leveranstider den tidigaste möjliga leveranstiden och kommer att vara inom 30 dagar från det datum vi accepterar din beställning. För mer information, se våra villkor.

Beställningstid

Behandlingstid: 3-7 dagar  
Leveranstid: 14-30 dagar
Erbjuder ni internationell frakt?
Vi levererar globalt.

Lägga märke till
Vi kan vara föremål för andra regler och restriktioner för vissa internationella leveranser, och du kan bli föremål för ytterligare skatter och tullar utanför vår kontroll. Om en sådan situation uppstår är du ansvarig för att följa tillämpliga lagar i det land där du bor och för eventuella sådana extra avgifter eller skatter.

Vad händer om min beställning blir försenad?
Om leveransen av någon anledning försenas kommer vi att meddela dig så snart som möjligt och informera dig om det ändrade beräknade leveransdatumet.

För konsumenter i EU och Storbritannien: Detta påverkar inte dina lagstadgade rättigheter. För mer information, se våra villkor.

Frågor om returer?
Om du har några frågor om returer, läs vår returpolicy.

Hur kan du kontakta oss angående denna policy?
Om du har ytterligare frågor eller kommentarer, kontakta vårt supportcenter